Борис Бонев атакува остро лидера на ГЕРБ.ГЕРБ е основният ни опонент,

...
Борис Бонев атакува остро лидера на ГЕРБ.ГЕРБ е основният ни опонент,
Коментари Харесай

Бонев: Номинацията на Хекимян е знак, че всеки в ГЕРБ е пионка в ръцете на Борисов

Борис Бонев нападна остро водача на ГЕРБ.

ГЕРБ е главният ни конкурент, тъй като са най-голямата политическа мощ. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз лидерът на листата на " Обединени за София " за локалните избори и водач на " Спаси София "  Борис Бонев.

Днешният избор повдига три съществени посоки за размисъл, отбеляза той във връзка издигнатата от ГЕРБ – СДС кандидатура на Антон Хекимян за кмет на София.

Първо, това може да е да опит да бъде заменена фасадата, зад която ГЕРБ дерибействат с сменени публични поръчки и непросветеност. Досега тази фасада беше Йорданка Фандъкова. Вторият миг - приказваме за човек, който единствено преди седмица е бил привикан " на килимчето " в Банкя и господин Борисов му е споделил, че ще бъде номиниран за кмет, не виждам какви са неговите дела и връзки с партията, която го издига. Трето, тормози ме, че акцията на ГЕРБ става пленник на вътрешнопартийни интриги на Борисов, че без значение какво мисли всеки редови член на ГЕРБ, най-после взема решение единствено той, съобщи Бонев, написа novini.bg.

По думите му номинацията на Хекимян е знак, че всеки в ГЕРБ е пионка в ръцете на Борисов. Всички знаем кой дърпа конците в Столична община и това нормално не е кметът, добави лидерът на листата на " Обединени за София ".

Винаги е доста мотивиращо, когато имаш главен конкурент. Приехме го изцяло умерено, тъй като ние знаме нашите мощни страни, работим по в детайли написана стратегия, вършим срещи на терен от повече от три месеца. За нас няма подозрения, че играем за победа, подчерта Борис Бонев.

Попитан защо Бойко Борисов не е взел участие в представянето на кандидатурата на Антон Хекимян , водачът на " Спаси София " разяснява: " Може би доста го е позор от резултатите на ГЕРБ в София. Странно е да не взе участие в акцията, откакто еднолично реши кой ще е претендентът. Резултатите от 18-годишното ръководство на ГЕРБ са забележими на всички места в София. И аз да бях на негово място, щеше да ме е позор ".

Бонев заяви, че на следващия ден ще бъде оповестена цялата листа за общински съветници на " Обединени за София ". Говорим за хора, които същински обичат София и същински желаят да вземат решение нейните проблеми, увери той.

Нашият метод постоянно е бил прагматичност и съответни решения. Нашата цел е заслужено, уравновесено развиване на София, сподели още Борис Бонев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР